Over ons

Door onze jarenlange gedeelde werkervaringen in de zorg, weten wij wat er op de werkvloer speelt en wat er nodig is. Wat wij zien is dat veel teams in hun functioneren worden belemmerd door de hoge werkdruk en geen tijd hebben voor elkaar. Dit heeft een negatief effect op de samenwerking.

Wat wij beogen is mensen bewuster laten kijken naar zichzelf, naar de ander en naar hun omgeving. De ander zien zoals hij of zij werkelijk is. Daardoor kan men andere keuzes maken die de samenwerking verbetert en bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Wie zich gehoord en gezien weet, voelt zich eerder verantwoordelijk, neemt vaker het initiatief en werkt met meer zin.

Wij hebben onze krachten gebundeld en dat heeft o.a. tot deze trainingen geleid. Vanuit passie, gedrevenheid en enthousiasme willen wij een bijdrage leveren aan het werkplezier van de medewerker. Als de medewerker goed in zijn of haar vel zit en met plezier aan het werk gaat heeft dat een positief effect op de cliënten en de organisatie.

Josée Gobets & Wil van domburg

Grondleggers van De Luistercompagnie

Wij werken samen met